Ing. Vladimír Derner

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2012 9:25:06

Vlajka pro Tibet

Vlajka pro Tibet

Řešením, jak podpořit tuto akci, je vyhrát krajské podzimní volby a v příštím roce pak tibetskou vlajku vyvěsit na oficiálním stožáru kraje.

Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje opět zamítlo můj návrh připojit se k akci „Vlajka pro Tibet,“ který předkládám pravidelně již několikátým rokem a vždy byl dosud zamítnut.

Stejně jako v loňském roce tibetská vlajka v den 53. výročí mírového povstání tibetského lidu oficiálně na stožáru krajského úřadu nezavlála, opět jsem ji však vyvěsil z oken své kanceláře tohoto úřadu.

Řešením, jak podpořit tuto akci, je tedy vyhrát krajské podzimní volby a v příštím roce pak tibetskou vlajku vyvěsit na oficiálním stožáru kraje.

9.3.2012

Vladimír Derner
www.derner.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama