JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2017 20:35:47 - mravenec-99

Tvoří muslimové v česku hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka?

Média se snaží předstírat, že muslimové v česku skoro nejsou a jsou mírumilovní. Jaká je však realita?
1) Muslimové v česku ovládají soudy, zřejmě beztrestně brutálně napadají lidi a nikdo je nestíhá, viz. https://www.youtube.com/watch (hlavně posledních 10 minut, ale shlédněte celé video)
2) Většina muslimských žen v česku zřejmě čelí týrání, hanobí se český národ https://www.youtube.com/watch a https://www.youtube.com/watch
3) V českých mešitách se obhajují teroristické útoky https://www.youtube.com/watch
4) V českých mešitách se nabádá k bití žen atd, plánuje se tam zavedení šarii. Zřejmě kolaborantská BIS přikázala video s důkazy neodvysílat a nic nedělat https://www.youtube.com/watch
5) Obecně se chovají velice nadřazeně k nevěřícím čechům, vyhrožují lidem na ulici podřezáním, otevřeně říkají, že nás zotročí apod.

Podle mě už jenom tyto videa jasně dokazují, že muslimové v česku tvoří hnutí potlačující práva žen, nevěřících, svobodu vyznání. Co myslíte Vy? Proč nejsou zakázáni?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2017 11:47:27 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za položenou otázku i podklady, které jste mi zaslal. Odpovědět v rozsahu, který je mi dán a být schopen to odůvodnit je prakticky nemožné. Toto je na tak širokou debatu, že by to zabralo několik hodin semináře. Určitě však není možné odpovědět jednou větou. Černobílé vidění světa typu Islám je zlo a je třeba jej zakázat by vedlo jen k další radikalizaci věřících, kteří sami odsuzují počínání radikálních islamistů.

Projevům, které odporují zákonům ČR a jsou páchány na našem území by měly, resp. musí se věnovat orgány činné v trestním řízení.   

S pozdravem.

Zd. Ondráček