ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2015 8:03:47 - Jakub Maděra

Cenzura

Vy chcete v ČT zavést cenzuru, jenom proto, že oprávněně kritizuje některé kroky pana prezidenta? Co znamená hrozba vašeho "do času?"
Podle mého názoru je zpravodajství ČT vyvážené, zajímavé a já osobně ho sleduji nejvíce, protože zpravodajství privátních stanic je příliš bulvární. A pokud se na něj nedíváte a hodnotíte ho podle toho "jedna paní povídala", tak to nepovažuji za objektivní. Že jsou redaktoři někdy ostří? To je v pořádku! Oni nejsou od toho aby adorovali politiky, ale aby se ptali a kladli třeba i nepříjemné otázky. A ještě k Albertovu. Já bych si na jednu tribunu s fašistou nestoupl. Když pan prezident nechtěl odejít, mohl trvat na tom, aby odešel pan Konvička. Tím že mu to, vlastně ani Vám, nevadilo, jeho hnutí legitimizoval.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 6:13:23 - Jan Veleba

 To je váš názor pane Maděro, ale velmi mnoho, a to zdůrazňuji, mnoho, lidí to vidí opačně. Stačí se podívat na strukturu dotazů na těchto stránkách. Je to přesně naopak, já chci, aby ČT přestala dělat cenzuru a vysílala vyvážené a objektivní informace.

ČT je naprosto neobjektivní, viz například jak podávala zpravodajství o návštěvě v Číně pana prezidenta a jak je podává teď, když tam je premiér. ČT je odporná a sprostá a velmi mnoho času věnuje útokům na prezidenta. Neznám žádnou civilizovanou zemi, kde by se to v takovéto míře dělo. A ČT dokonce dospěla do stavu, kdy používá metody, které používala STB - viz autobus z Osvětiman. Toto nemůže dělat televize, která si říká veřejnoprávní, takto se může chovat televize soukromá.

Pokud se týká Konvičky, tak jsem na to už několikrát odpovídal. A aby bylo jasno, nepřijatelný je i pro mne. Potkal jsem ho na Albertově poprvé v životě a stejně tak i pan prezident. Pokud tomu nevěříte, tak se podívejte na moje poslední video, je dvouminutové, které jsem včera umístil na www.stranaprav.cz.