ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2015 13:52:46 - Pavel Jbc

Máme setrvat v EU?

Vážený pane předsedo,jste určitě ve spojení s panem prezidentem a prosím vás jaký je jeho názor o našem dalším členství v EU?Nevím ve kterém rozhovoru přiznal,že jeho přesvědčení o přínosu EU Evropě,je silně nahlodáno.Promiňte mi prosím příměr,ale po Hitlerovi zůstala Evropa v troskách,po Merkelové zůstane název Evropa ve vzpomínkáchtěch co emigrovali a nebyli nuceni přijmout islám.
Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 22:49:16 - Jan Veleba

 Tak určitě ani pan prezident takovouto krizi a totální neschopnost špiček EU ji řešit nepředpokládal a je z toho určitě zaskočen. Nemyslím si ale, že dospěl do názorové fáze opustit EU. Správný terminus technicus je asi vámi uvedený termín "nahlodán".

Příměr Hitlera a Merkelové ale nesedí. Hitler se neptal. V první fázi si vynutil Mnichov a v druhé pak začal válcovat Evropu a poté svět vojensky. Merkelová svoji neuvěřitelně hloupou a nesmyslnou politiku realizovala (brzy o ní bude hovořeno jenom v minulém čase) mimo jiné hlavně díky tomu, že jí ostatní představitelé členských států EU, de facto NU (Německé unie), na všechno kývali. Minimálně nebyli schopni se postavit proti. Viz nyní náš premiér, který v tom Fica a Orbána nechal, aby se prý vůči EU "nevyautoval". Že se "vyautuje" vůči občanům naší země je jiná věc.