ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 22:10:22 - občan žijící zde

Tož se smějte, jak ctěná libost. Já jenom použil vaše metody.

takže jak už u Vás bývá zvykem když je dotaz trochu na tělo tak žádná odpovět takže to něco o Vás a Vašem vzácném charakteru vypovídá nu co nadělám nic ale na něco to je jistě to čtou i vaši potenciální voliči jsem zvědav jak ta vaše SPO dopadne věřím že podobně jako ten LEV 21 Jiříka Paroubka to byla taky docela legrace ale věřím že ho překonáte a co se pak bude zakládat za další stranu? A šlo by vysvětlit pane senátore proč po tom volebním Waterlo zmizelo z názvu SPO slovo Zemanovci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 6:03:38 - Jan Veleba
 Nemýlíte se, potencionální voliči SPO to čtou a že mají zájem mne číst, o tom vypovídá počet dotazů, které přibývají a něž já poctivě odpovídám. Jinak pokud se týká volebního výsledku, tak já vedu SPO teprve rok a půl a měřítkem mé práce budou krajské volby 2016. Věřím, že budou úspěšné, v poslední době začal zajímavý proces - hlásí se nám noví členové. Ale uvidíme, moje celoživotní krédo je být slušný, pokorný, tvrdě pracovat a on si toho někdo všimne. Možná se tomu budete smát, ale tak to je a Agrární komora, kterou jsem 9 let vedl byla docela úspěšná značka. Pokud se týká změny názvu strany, tak to se událo na žádost pana prezidenta, který ale zůstal čestným předsedou SPO. POkládám to za správný krok.