ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2016 22:57:25 - Dahlie

trvalé uprchlické kvóty

... z dnešních zpráv."Europarlament podpořil trvalé uprchlické kvóty", lze se proti tomu nějak bránit. Zastavila se mi krev, když jsem o tom četla. To fakt, jako stát už nemáme žádnou možnost před Bruselským diktátem?? Já vím... volby, ale to už bude všechno rozhodnuto. Chudáci naše děti a vnoučata, to jim necháváme odkaz. Fuj, stydím se za všechno naše " představenstvo". Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2016 3:33:07 - Jan Veleba

 Paní Skalníková, jsem v zahraničí, ale zaznamenal jsem to. Myslím si, že to už je velmi vážná věc a že je třeba se připravit na moment, kdy by se mělo usnesení Europarlamentu naplňovat. Budu stručný - nastane-li tato situace, tak je třeba přinutit vládu, ať už bude jakákoliv, na odpor. A třeba i masovými demonstracemi nebo občanskou neposlušností. Selže-li demokracie, která by měla hájit zájmy svých občanů, tak musí nutně nastoupit revoluce.

Jinak ještě poznamenám, že je stále naléhavější, aby země V4, tedy ČR, Polsko a Slovensko těsně spolupracovaly a připravovaly se na obranu společně.