Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2016 13:04:40 - Blanka Jeřábková

Arogance mocných nebo výsměch?

Zdravím a dovoluji si Vás požádat o Váš názor, na "iniciativu" Německa a Francie na vytvoření evropského superstátu. Při čtení podmínek, za kterých by měl tento stát vzniknout, bych se totiž nedivila, že počet exitů států, které mají ve svém vedení politiky se zdravým rozumem prudce stoupne a nebo to povede k masovým demonstracím napříč všemi členskými státy EU. Za Vaší odpověď děkuji, jste totiž jeden z mála, které dotazy, nás "obyčejných občanů" nenecháváte bez povšimnutí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2016 22:38:38 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer. Především Vám musím říci, že i já se považuji za obyčejného občana. Snaha Německa ve spojení s Francií o vytvoření evropského superstátu bych označil jako druhý stupeň snahy o ovládnutí Evropy. Proč by si přece měli nechat druhé státy kecat do svých plánů, ne? Podmínky, podle kterých by se měl takový stát řídit jsou skandální! Říkáte, že byste se nedivila, kdyby počet exitů států které mají ve svém vedení politiky se zdravým rozumem prudce stoupne..... Dávám Vám za pravdu. Jen musím vylovit lítost nad tím, že u nás by k tomu dojít nemohlo. Ta podmínka by byl příčinou. My bychom to museli vzít do svých rukou sami! Děkuji Vám za položení dotazu a přeji hezké dny. Jar. Doubrava