Josef Zahradníček

  • KSČM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2015 10:35:10 - chromozom

pomoc uprchlíkům

Kolik uprchlíků jsme podle vás schopni přijmout a podle jakého klíče je vybrat? A když už tu budou, co budou vlastně dělat? Žít pouze z dávek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2015 16:38:58 - Josef Zahradníček
 Děkuji za dotaz a zdravím voliče.

Je velice těžké najít odpověď na tak složitou otázku. ČR se přímo dle mého názoru nepodílela na vzniklé situaci ohledně zvýšeného počtu uprchlíků ve světě a především v Evropě.Jsme ale součástí určitého seskupení, které vyvolalo neshody v určitých zemích a dále souhlasilo s vojenskými zásahy, které zase dle mého názoru mají rozhodující podíl na vzniklé situaci.

Jsem toho názoru, aby se především pomáhalo zemím ze kterých uprchlíci pocházejí přímo u nich doma, aby jejich občané neměli potřebu prchat ze své domoviny, ale o to nemají zjevně některé země zájem a mají určitý prospěch z takto vzniklé situace.

ČR, zase dle mého názoru není připravena ani schopna na stávající příliv uprchlíků. Není vyřešena ani otázka "výběru, co budou dělat a z čeho budou žít". Nikdo také neřekl, jaké jsou náklady na jednoho uprchlíka v ČR a  kolik jich i nás vůbec evidujeme.

Na tyto otázky bych byl nejraději, aby ČR nemusela hledat odpovědi.

S pozdravem

Josef Zahradníček