ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2011 13:25:00

Ministr Heger musí zabránit provokacím ODS

Ministr Heger musí zabránit provokacím ODS

Vyzýváme ministra zdravotnictví Hegera, aby okamžitě zasáhl a zjednal ve své přímo řízené nemocnici Královské Vinohrady pořádek a ta znovu přijala předsedu LOK Martina Engela.

Jako stínový ministr zdravotnictví vnímám nepřijetí předsedy Lékařského odborového klubu Martina Engela na jeho původní místo ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady jako zcela nepřijatelnou snahu ODS torpédovat uzavřenou dohodu mezi ministrem zdravotnictví a protestujícími lékaři. Klíčovou roli v tom hraje ředitel nemocnice Marek Zeman, který je významným pražským politikem ODS a který je napojen na Borise Šťastného, jenž se opakovaně veřejně vyjadřoval proti uzavřené dohodě.

Současné snahy ODS považuji za neseriózní hazard s životy lidí, protože takovéto nezodpovědné chování může vést k riziku obnovení celého protestu, který by od 1.března vedl ke zhroucení zdravotní péče na většině území ČR. V této souvislosti tedy vyzýváme ministra zdravotnictví Leoše Hegera, aby okamžitě zasáhl a zjednal ve své přímo řízené nemocnici pořádek tak, aby uzavřená dohoda nebyla zpochybňována a naše společnost opětovně vystavena riziku ztráty dostupné zdravotní péče.

David Rath, stínový ministr zdravotnictví

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama