ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2010 20:28:00

Otevření moderního Senior parku i nového CT pracoviště

Otevření moderního Senior parku i nového CT pracoviště

Při svých pravidelných cestách po kraji hejtman MUDr. David Rath zavítal tentokrát na Kolínsko a Kutnohorsko.

Nejdříve se zúčastnil otevření Senior parku – Sokoleč, domova nabízejícím moderní bydlení starším lidem. Hejtman zde loni v dubnu poklepal na základní kámen při zahájení stavby a nyní byl přítomný jeho slavnostnímu otevření.

V poledne se David Rath navštívil Střední průmyslovou, strojírenskou a jazykovou školu v Kolíně. Účelem návštěvy byla především beseda se zdejšími studenty. Po hejtmanově politologickém úvodu se našel čas i na témata, která studenty nejvíce zajímala. Silně mezi nimi dominovaly státní maturity.

Poté se MUDr. David Rath přesunul do kutnohorské nemocnice, kterou počátkem roku převzal Středočeský kraj. Zde se sešel zejména s jejím novým vedením, aby probral aktuální situaci v tomto zdravotnickým zařízení, které je nyní pod správou kolínské nemocnice.

V podvečer se hejtman přemístil do Městské nemocnici v Čáslavi. Ta ke svému 116. výročí založení získala dárek v podobě nového velmi moderního CT pracoviště na RDG oddělení. Finanční prostředky na něj získala prostřednictvím Regionálního operačního programu Střední Čechy (ROP) ve výši zhruba 45 milionů korun. Zprovoznění oddělení se hejtman zúčastnil.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama