MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2014 16:46:55 - čest

Pane Bělobrádek,

proč jste se schovávali za koalice? Je nám to jasné, protože by vás normálně nikdo nevolil. Za ty zlodějské restituce, by měli lidé zvážit, kdo jste a co v té naší vládě děláte. Vaše nemoc Vás nedovoluje dělat Vaší práci, ale být v politice a sbírat veškeré funkce , rozhodovat o lidech ve státě , to můžete? Jak je možné , že KDU v Náchodě vyhořela, to Vás tam moc nemilují, také není proč Vás milovat. Vaše práce ve vládě se rovná nule, tak nevím za co berete ty peníze. Vy jako KDÚ by jste nikdy neudělali tolik hlasů samostatně , to ani náhodou, podvodem jste vyhráli, ale na trvalo to nebude.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2014 16:37:52 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 kromě toho, že lžete a mrzce útočíte na můj zdravotní stav, což je sprosté, ubohé a podlé, navíc anonymně, což je hodně vypovídající o vaší zbabělosti. k vaším nesmyslům: 1. za žádné koalice jsme se neschovávali, pouze ve třech případech jsme měli koaliční kandidáty se SZ. Všichni uspěli. Uspěli také 4 kandidáti pouze KDU-ČSL a byli zvoleni! Takže nás normálně lidi volili, lháři.2. Zcela gaunersky útočíte na můj zdravotní stav. Ten mi moje povolání vykonávat dovoluje, tak nelžete, vy paznehte prolhaná! 3. KDU-ČSL naopak v Náchodě posílila, jak na počet hlasů, tak na procenta. Obhájili jsme všechny 3 mandáty. Kdo pohořel byla ODS, která šla ze 4 mandátů na 0, TOP z 3 na 2 apod. My jsme jediní, kromě drtivě zvítězivší ČSSD, posílili na hlasy a procenta. Takže nelžete!!! Možná nás všichni nemilují, ale volí nás přes 10%! A já jsem přeskočil ze třetího na první místo!4. Když takový ignorant a lhář hodnotí moji práci ve vládě, mohu se tomu jen smát....5. Samostatně jsme uspěli a v koalicích také.6. Podvod? Vy jste fakt přírodní úkaz....