MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2016 13:28:10 - kolodej.vaclav@seznam.cz

Politici musí přestat lhát- o neevropské imigranty/uprchlíky lidé nestojí

Dobrý den,
dle statistik se vyjádřilo již několikrát, že lidé o neevropské a obzvláště muslimské nevzdělatelné migranty nikdo nestojí, tak nám je - lidem nenuťte. A pokud vás do toho tlačí jiné státy či EU, co si to dovolují ? Je to snad jejich zem či vaše zem, že máte právo rozhodovat o tom, kdo tu může bydlet? Jen lid rozhoduje a pokud půjde proti němu, lid zakročí, nemyslete si, že nevíme jak nedemokraticky se lze jednoduše politiků zbavit... a pokud k tomu dojde, je to chyba Vás politiků, žádné EU, ale jen Vás.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2016 10:04:58 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, o migranty MNOZÍ STOJÍ, I NEEVROPSKÉ.  Především ve vědě a průmyslu. To chcete odsunout Kláru a Marthu Issovou, a jejich otce, že jsou Syřané? Lékaře, včetně Syřana, kterého si lidé sami zvolili za senátora za Litoměřice, protože jsou neevropští? Muslimové, že jsou nevzdělatelní? To jsou i někteří nemuslimové, to záleží na IQ a schopnostech, nikoli víře. My tady především nechceme nelegální migranty odkudkoli. Legální musejí plnit naše podmínky. Nikoho vám nenutíme. Stejně jako naši občané pracují a často se usazují v zahraničí. Od USA po EU. Vaše výhružka je na hranici zákona, nedemokratickému řešení se demokracie musí umět bránit. A taky umí, nemyslete si.