MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2015 17:18:37 - zminceg

Přehlídka v Moskvě

Pane Bělobrádku, jsem už starší člověk a nechápu svým selským rozumem, proč by neměl být náš prezident na oslavách konce 2. SV v Moskvě, včetně vojenské přehlídky. Že je to demonstrace síly? Že tam pojede technika, která prý (není potvrzeno, tak jako řada dalších tvrzení oligarchů-kdysi se jim říkalo mafiáni- ve vládě Ukrajiny ) bojuje na straně separatistů na Ukrajině. Když před týdnem demonstrovaly SS svou sílu "konvojem", tak jste všichni mávali a někteří si ji byli i pohladit. A tato americká technika snad nezabíjela ve světě. Např. po lhaní o ZHN v Iráku atd. Já to od Vás považuji za farizejstv (česky pokrytectví). Takže tyto Vaš eargumenty v neprospěch cesty prezidenta neberu. Rád bych věděl, v čem je ten pravý důvod?To se tolik bojí naši politici Američanů? Nejsem ani protiamerický, ani protiruský blázen. Jsem ČECH, ale to naši politici nejsou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2015 11:29:58 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, důvod je prostý. Na tribuně mají být zástupci KLDR a separatistických tzv. republik. Rusko porušuje mezinárodní právo. O SS nic nevím, ty snad už neexistují. Samozřejmě, že američané udělali spoustu chyb a omylů. To na věci nic nemění