MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2014 8:19:02 - Venda-jogista

delší úvod-stručné dotazy

Poslední nevyhlášená válka v Sýrii. Má podtext -radikálové z ISIL! Fakticky ale porušení mezinárodního práva ze strany USA, které bez ohledu na stanovisko RB OSN, resp. VS OSN narušily územní celistvost a svrchovanost syrského státu, který se tuto snaží obnovit. A co kyjevský režim na Ukrajině. Zajímavé-USA sekulární režim syrského prezidenta Asada neuznávají, vzešel však z demokratických voleb! Argumentace USA - o nic nejde, Asad ztratil kontrolu nad válečným územím ovládaným tzv. Islámským státem. Na Ukrajině má kyjevský režim podporu USA. Mohu přidat, že tento režim vznikl neústavním pučem a parlamentním podvodem. Má kyjevský antiruský genocidní režim kontrolu nad celým svým územím? Mohlo by Rusko podobně zasáhnout? Mrtví lidé – děti, ženy, vláda Ukrajiny chce zvítězit tím, že bombarduje školy, střílí z děl, gradů, na nemocnice a obytné domy? Dotazy - existuje dvojí metr? Jedni mohou, protože přinášejí demokracii? Jsi členem ŘKC. Co křesťanské zásady a principy? V.Žáček,KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2014 22:41:18 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Vždy je zásah bez mandátu RB principielně špatně. Tak mluvit o demokracii v Sýrii je velmi odvážné. Kyjevský režim má podporu u EU. Pád komunismu v ČR byl taky podle tebe neústavním pučem a parlamentním podvodem? Říci, že Ukrajina je kyjevský antiruský genocidní režim, je naprostý nesmysl a nemá s realitou nic společného. Bohužel, na východě Ukrajiny je válka, je dobře, že je příměří a doufejme, že se vše vyřeší mírovou cestou. Nevím, jestli jsi členem ŘKC, ale křesťanské zásady a principy jsou chránit slabší, bránit právo a odporovat zlu.