MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.09.2016 17:31:25 - Libuše-1

migranti

Dobrý den! Dívala jsem se na několik Vašich rozhovorů a přečetla si Vaše odpovědi tady... No, já na rozdíl od Vás nemám v programu politickou korektnost, takže stejně jako většina lidí se zdravým rozumem a přehledem můžu napsat: poskytovat azyl není povinností žádného státu, který není schopen se postarat o vlastní občany, kteří tu na "blahobyt" dalších generací pracovali 35-40 let a jediným ohodnocením ze strany státu je přidaných 40 Kč za měsíc k důchodu! Není Vám osobně za zvracení z vlády a poslanců, když všichni těmto lidem tvrdíte, že jim tím chcete zlepšit životní úroveň a sami si přidáváte tisíce k už tak nadhodnoceného platu poslanců, senátorů, vládních úředníků a ospravedlňujete to tím, že je to "podle práva" (ale pokud by to bylo na vás), tak byste to samozřejmě vůbec nevzali!? Neustále všem tady lžete - azyl se dává jen na dobu nezbytnou-proč chcete vydat 0,5mld Kč na integraci muslimů do ČR? Schválili vám to občané ČR?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2016 14:33:45 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, jste poněkud zmatena, ale pokusím se vám to vysvětlit. Politickou korektnost v programu nemáme. Azyl je stát povinen poskytnout jak z právních, tak morálních důvodů. Stát tady není od toho, aby se o lidi postaral, ale aby jim umožnil postarat se o sebe samé, či pomohl rodinám a neziskovým organizacím. Dostali jste více než 40 Kč., dostanete příští rok podstatně více. Naše platy jsou podhodnoceny a nedosahují platů soudců, natož jiných srovnatelných pozic. 0,5 na integraci muslimů vydávat nechceme, je to systém přípravy na eventualitu a zodpovědná prevence. netýká se muslimů, ale všech, kteří možná přijdou.ˇAno, voliči nám to schválili tím, že nám ve volbách dali mandát. To je parlamentní demokracie. Až bude většina voličů, kteří zvolí strany, které mají jiný názor, pak to může být jinak.