Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2015 7:29:00

KDU-ČSL odsuzuje teroristický útok v Tunisu

KDU-ČSL odsuzuje teroristický útok v Tunisu

KDU-ČSL odsuzuje teroristický útok v Tunisu. Vyjadřujeme hlubokou lítost nad zmařenými životy a účast s raněnými a pozůstalými po obětech.

 Doufáme, že tento zákeřný zločin neohrozí stabilitu Tuniska a jeho cestu k demokracii a že tuniská vláda a úřady případ vyšetří a potrestají viníky. Spontánní demonstrace proti terorismu a za svobodu, která se po útoku konala v centru Tunisu, je pro nás nadějí do budoucna. Jsme solidární s lidem Tuniska a podporujeme tuto zemi s dlouhou a slavnou historií v boji proti šíření terorismu.

Vyjádření ministra kultury Daniela Hermana:

"Tragédie v Tunisu, kdy teroristé zavraždili další bezbranné a naprosto nevinné lidi, je odporným zločinem, který nelze za žádných okolností tolerovat. Vyjadřuji hlubokou soustrast všem, kteří ztratili své blízké. Islámští radikálové musejí počítat s odplatou za své zločiny proti lidskosti a s trestem, který čeká každého vraha. Zbývající rozumný zbytek světa se musí spojit v boji proti krvavému teroru. Věřím, že tento boj bude razantní, rychlý, účinný a vítězný."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama