Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2015 19:06:20

Demonstrace proti hrozbě islamizace Evropy.

Demonstrace proti hrozbě islamizace Evropy.

V pátek 16. ledna 2015 v 16:00 se na Hradčanském náměstí u sochy presidenta Masaryka uskuteční demonstrace všech lidí, kteří si ve světle nedávných událostí v Paříži uvědomují, jaké nebezpečí pro Evropu představují militantní muslimové

Praha,
13. ledna 2015

Tisková zpráva
ČESKÁ SUVERENITA

Demonstrace proti hrozbě islamizace Evropa.

  Protože Česká suverenita nechce nečinně přihlížet rostoucí radikalizaci muslimů, kteří na mnoha místech světa vraždí dnes a denně tisíce nevinných lidí a dnes již tyto své zločiny páchají i v hlavním městě Francie, jsme připravení aktivně se připojit k protestům a bojovat proti všem, kteří nectí české zákony, porušují práva občanů, nectí svobodu slova a rovnost všech občanů včetně žen a dopouštějí se odporných zločinů na bezbranných zvířatech, což dokonce vydávají za projev svého náboženství. Čím dále častěji rovněž požadují, aby pro ně neplatily zákony země, ve které žijí, ale muslimské právo šaríja, což je pro Českou Suverenitu naprosto nepřijatelné. Na nebezpečí plíživé islamizace Evropy upozorňujeme již více než 3 roky a současná situace nám bohužel dává za pravdu. Proto jsme připraveni podpořit každou iniciativu, která povede k ochraně evropského kulturního prostoru a zamezí šíření islámu do míst, kam historicky nepatří.

Jana Volfová
předsedkyně České Suverenity

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama