Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2024 11:13:00

Ústavní soud se rozhodl bránit veškeré zrůdnosti navržené koaliční vládou

Ústavní soud se rozhodl bránit veškeré zrůdnosti navržené koaliční vládou

„Dnešní rozhodnutí Ústavního soudu je klíčové především v tom, že se většina ústavních soudců rozhodla stát šestou stranou koalice.“ řekl expremiér Jiří Paroubek člen ČSSD.

 „Rozhodnutí Ústavního soudu, který dal dnes za pravdu vládě, pokud jde o valorizaci důchodů, ukazuje, že Ústavní soud bude v klíčových ekonomických a politických otázkách stát vždy na straně současné, pravicové vlády. A samozřejmě, pokud se situace po příštích volbách obrátí a poslaneckou sněmovnu ovládne dnešní opozice, bude opozice narážet na velmi tuhý odpor jednak Senátu, ale také Ústavního soudu. Ten bude mít zájem v podstatě bránit všechny až do zvrhlostí jdoucí „reformy“ současné vlády“ pokračoval Jiří Paroubek. „A zvrátit řadu pseudoreforem  bude v dalším volebním období životně důležité, protože současná vláda,  a zájmové skupiny velkého kapitálu s ní spjaté, jsou odhodlány naprosto změnit charakter státu, který lze stále ještě charakterizovat jako stát, v němž se zvolna formují instituce sociálně tržní ekonomiky“ dokončil Paroubek

„Dnes se jen můžeme dívat, jak naprosto nekompetentní vláda likviduje celou národní ekonomiku a připravuje pseudoreformu, které dopadne katastrofálně na všechny naše občany a udělá z nás zemi ne druhé, ale třetí kategorie.  Věřím, že především důchodci už si uvědomili, že je pětikoalice hodila přes palubu, a v nadcházejících volbách hodí přes palubu oni ji“ dodala předsedkyně ČSSD Jana Volfová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama