Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2015 15:22:34

Řekněme konečně pravdu, že nejde o terorismus, ale násilnou islamizaci Evropy!

Řekněme  konečně pravdu, že nejde o terorismus, ale násilnou islamizaci Evropy!

Česká Suverenita mnoho let upozorňuje na obrovské nebezpečí islamizace Evropy. Již ve volbách do Evropského parlamentu upozorňovala předsedkyně strany Jana Volfová na nebezpečí radikalizujících se vyznavačů islámu

 

Dnešní události v Paříži nám dali jasně za pravdu.  Evropští politici a jim nakloněná média však stále hovoří jen o teroristickém útoku.

Česká Suverenita žádá všechny, mluvte už konečně pravdu. Přestaňte již opakovat stále stejné věty o terorismu a umírněném islámu a podívejte se pravdě do očí!!  Kolik tzv. umírněných islamistů odešlo z Evropy bojovat za Islámský stát, který jen naplňuje slova Koránu a šíření islámu mečem. Kolik svědectví exmuslimů o nenávisti šířené z mešit ještě budete potřebovat k tomu, abyste konečně přiznali, že nejde o terorismus, ale o násilnou islamizaci Evropy.

Jak dlouho ještě budeme sledovat informace o zvěrstvech páchaných především na ženách a dětech a popravy humanitárních pracovníků v přímém přenosu, než se začneme bránit? Paříž nám dnes dala odpověď. Pokud nezačneme okamžitě bránit naši Evropskou anticko-křesťanskou civilizaci, dočkáme se takových útoků v blízké budoucnosti i v České republice.

Česká Suverenita vyzývá vládu. Přestaňte mluvit o terorismu, začněte se konečně bránit islamizaci Evropy!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama