Mgr. Michaela Marksová

  • SOCDEM
  • Hlavní město Praha
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2014 14:52:37

Závěry Nejvyššího kontrolního úřadu musíme řádně prověřit

Závěry Nejvyššího kontrolního úřadu musíme řádně prověřit

Ministerstvo práce a sociálních věcí reaguje na závěry Nejvyššího kontrolního úřadu ohledně nákupu a rekonstrukce budov v resortu MPSV.

Ministryně Michaela Marksová považuje závěry za velmi vážné. Ministerstvo už podle jejích slov v současné době šetří některé sporné kroky předchozích vedení resortu a došlo už i k několika personálním změnám.

„Špatné hospodaření ve státní správě je pro obyvatele naší země neobhajitelné. Zvláště na resortu jako je Ministerstvo práce a sociálních věcí, jehož rozhodnutí mají jít vstříc potřebám všech občanů, musí být řízení transparentní. Závěry Nejvyššího kontrolního úřadu tedy musíme řádně prověřit. Dosud si nejsme jisti, jestli zmíněná pochybení jsou systémovou či individuální záležitostí. Je však nutné podotknout, že NKÚ se při kontrole zaměřil na období 2009 až 2013, jedná se tedy o pochybení minulých vedení ministerstva a podřízených orgánů,“ dodala ministryně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama