Mgr. Nina Nováková

  • KDU-ČSL
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2015 15:48:10 - sikorovsky

problémy i imigranty

Vláda, EU ….se podle mě můžou snažit sebe víc, ale pokud druhá strana nechce spolupracovat, nikdy to tady nemůže fungovat a vždy bude hrozit, že dojde k vyhrocení situace. Nemyslíte s, že je problém v tom, že se druhá strana nechce integrovat? A máte tip, jak je přesvědčit, aby nebyli jen občany státu, ale skutečně tak mysleli a jednali? To se podle mě zatím moc nedaří.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2015 13:19:47 - Mgr. Nina Nováková
Vážený pane Sikorovský,

mnozí už dlouho víme, že západní Evropa udělala několik zásadních chyb. V nadšení z multikulturalismu ustupovala těm, kteří přišli dobrovolně do naší kultury a ustupovala tak dlouho, až popřela vlastní základy.Například zákaz používání kříže byl činem, který šel proti vlastním občanům. Dnes je zřejmé, že to byla chyba, ale leccos už nejde vrátit zpátky.V naší zemi zatím problém není. Naši muslimové (mnohdy Češi) nemají porlbém s našimi zákony. Pokud by kdykoliv chtěli přijít muslimové další, musí – podle mého – předem deklarovat, že přijímají pravidla země, kam přicházejí. S úctou a přáním všeho dobrého Nina Nováková