Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2024 10:05:00

Je to trapné. Pětikoalice volí raději propagandu a umlčování opozice

Je to trapné. Pětikoalice volí raději propagandu a umlčování opozice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny.

 5koalici, která ovládá obě komory Parlamentu a má i svého prezidenta, tato nebývalá koncentrace moci nestačí a svolává si mimořádnou schůzi, kde chtějí ještě utužit svůj názorový monopol podporovaný většinou médií. A každý, kdo si bude chtít myslet a říkat něco jiného, bude “bezpečnostní riziko"?

Schůzi si svolali jak chtěli a opozice neměla a nemá šanci ani promluvit. Dopředu si “ošéfovali”, že budou mluvit jen jejich přednostní práva. Jaký to dává smysl? To je nějaká demokratická diskuze?

Stejně všichni víme, že je to jen záminka odvést pozornost jinam. Nejsou schopní řešit skutečné problémy téhle země a volí raději propagandu a umlčování opozice!

Je to trapné!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama