Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2023 16:21:00

Takhle vypadá konec dotačního byznysu

Takhle vypadá konec dotačního byznysu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k možnému osobnímu propojení dotované instituce se členy vlády

 Tady už přestává legrace. Nepokrytě zde dochází k zneužívání politické moci! Vláda pošle přes půl miliardy korun ze státního rozpočtu teprve rok staré, provládní instituci. Loni například za 75 milionů publikovali 23 článků a uspořádali jednu konferenci a jeden workshop (zdroj @TACR_cz) .

Letos mají pak rozpočet přes 180 milionů a zatím mají jeden odborný výstup. Možná pro ně však hrálo, že na svých stránkách prezentují komentář, v němž se radují nad vítězstvím Petra Pavla a jako riziko vidí, že Andrej Babiš získal 2,4 milionu hlasů.

Navíc u tohoto projektu existuje podezření na možné osobní propojení instituce se členy vlády. Takhle tedy vypadá ten konec dotačního byznysu. Dotovat se budou jen kamarádi, kteří smýšlí "správně".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama