Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2013 15:25:00

Ministerstvo životního prostředí opět spustí program kotlíkových dotací

Ministerstvo životního prostředí opět spustí program kotlíkových dotací

V pondělí 29. dubna byla vyčerpána částka 40 milionů korun, která byla určena na výměnu starých neekologických kotlů v Moravskoslezském kraji.

Do třetí výzvy bylo přijato 1005 žádostí. Ministerstvo životního prostředí ve spolupráci s Krajským úřadem Moravskoslezského kraje už tímto způsobem nabídlo celkem 100 milionů korun.

"Můžu všem obyvatelům Moravskoslezského kraje slíbit, že v létě vypíšeme další výzvu, ve které bude dostatek peněz na výměnu kotlů. Zájem veřejnosti jasně ukazuje, že tento program má smysl. V současné době registrujeme zájem o program i z dalších krajů. Podmínkou je, že kraj ke každé ministerské koruně dá svoji vlastní korunu," říká ministr životního prostředí Tomáš Chalupa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama