Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2017 16:13:18

H. Svobodová (OMMO): Ten text byl sotva dílem šílence

H. Svobodová (OMMO): Ten text byl sotva dílem šílence

Aktéři celé věci, jak už to bývá, se ale stávají oběťmi vlastních manipulací.

Našel-li v sobě prezident ještě ochotu vyzvat ruskou stranu k omluvě a distancování se od prohlášení podobného tomu, že "vstup vojsk do Československa (v roce 1968) nedovolil Západu uskutečnit státní převrat podle technologie uskutečněné za 'sametových' revolucí a zachoval na více než 20 let život v míru za souhlasu všech národů Varšavské smlouvy" (zdroj: www.ceskenoviny.cz/zpravy/medvedev-clanek-na-armadnim-webu-neodrazi-stanovisko-ruska/1553497), které se objevilo na ruské armádní TV Zvezda, kde mj. působí také bývalí sovětský, ruský hokejista V. Fetisov, pak lze tento jeho krok jistě uvítat.

Jen je třeba míti na paměti následující:

  • ve světě politiky můžeme na náhody svádět je to, co se vlastně nikdy nestalo a my nic, ale vůbec nic nevíme,

uváděný autor textu Leonid Maslovskij určitě není "šílenec", jak se celou věc snažil rozmělnit prezident. Protože jak bychom pak měli hledět na známé "Poučení z krizového vývoje" z dílny KSČ, o souhlasu s nímž jsme se ujišťovali ještě do r. 1989, a i potom ještě nějaké tiskopisy zbyly,
lze jen nebýt při smyslech či s hlubokou dávkou neznalosti nevidět souvislost mezi publikováním uvedeného článku a návštěvou prezidenta ČR právě v Rusku, které svět kolem sebe přesycuje svými verzemi historie. Snad jen na tu verzi o osmašedesátém tak nějak tlačí až moc, protože sám Miloš Zeman si na významu tohoto data, na základě vlastních zkušeností logicky zakládá, a také část jeho žijícího okolí se kdysi ještě angažovala. Nezkoumejme nyní motivy, cesty a přístupy, jenž mohou zastávat dnes,
a snad ještě poznámku - metody podobného typu se nezměnily, v Rusku jakbysmet. PR celé věci ale nic moc. Svěřit tuhle blamáž do rukou armádnímu webu zrovna o vlastním "poučení z krizového vývoje" moc nesvědčí. Ta mírotvorná ratolest z Ruska dostala docela trapnou ťafku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama