ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2010 15:29:00

Ještě že se o nás tak starají

Ještě že se o nás tak starají

Ó my se máme. Mísou masa sice nedisponujeme, zato máme starostlivého ministra pro lidská práva a národnostní menšiny.

A ten pečuje o to, abychom třeba při sledování veřejnoprávní televize neutrpěli duševní újmu, když tam vysílají čtvrt století staré zpravodajství.

Všeobjímající a spasitelský pohled na svět nejspíš bývalému alternativnímu rockerovi naprosto zatemnil mozek. S využitím senátorské imunity si dovoluji tvrdit, že jen hlupák by vyžadoval vysvětlující komentáře ke stupidní stranické propagandě, která z těch starých zpráv čiší. A dobře vím, že i dnešní děti, jež komunistické hlupství nezažily, dobře chápou poselství, které Česká televize tímhle mementem vysílá. Nanejvýš se rodičů ptají, zda totalita byla skutečně tak odpudivá, jak z těch záznamů vyplývá.

To jen pan ministr považuje národ za stádo nesvéprávných vrtohlavých oveček, které si neumí utvořit vlastní názor. Myslím, že na něj už názor dávno mají zcela jasný…

MUDr. Pavel Sušický, předseda OS Ústí nad Labem a senátor PČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama