PhDr. Jaromír Jermář

Máme společné cíle!
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 9:41:38

Cyklovýlet po památkách se senátorem Jaromírem Jermářem

Cyklovýlet po památkách se senátorem Jaromírem Jermářem

V sobotu 12. září 2009 senátor Jermář pro veřejnost organizuje cyklistické putování po stopách českých vlastenců a zajímavých památek regionu.

<p>Předmětem zájmu bude kraj pod Bezdězem. Během putování si účastníci prohlédnou zajímavá místa, senátor Jermář připomene jejich historii a zmíní i významné rodáky. Den pak bude zakončený posezením, spojeným s opékáním na návsi v Sudoměři. Akce se koná v rámci Dnů evropského dědictví a mediálním partnerem je Boleslavský deník. </p> <p><strong>Sraz účastníků je v 8:30 v Mladé Boleslavi na Českobratrském náměstí.</strong></p> <p><strong>Trasa: Bukovno - u kostela (9:30), Katusice - náves (10:30), Březinka - náves (12:00). Březovice - před hostincem (13:00 - obědová přestávka), Víska - náves (14:30), Bezdědice - u kostela (15:30), Sudoměř (16:30). </strong></p> <p>Trasa měří cca 35 km, kdokoliv se může přidat či odpojit během cesty. Přítomné bude doprovodné vozidlo. Akce se koná za každého počasí.<br /></p>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama