PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2014 20:58:44

Lež má krátké nohy, ale usilovně je nastavuje

Lež má krátké nohy, ale usilovně je nastavuje

Pravda, pro novináře věc neznámá

         Nevím, čím jsem si to zasloužil, ale idnes a Blesk mi věnují systematickou pozornost a pokračují v dehonestaci mé osoby, seč jim síly stačí. Dnes obě média tvrdila, že mě uspalo grilování komisařky Jourové, a doplnila to "autentickými" fotografiemi.

       Blesk použil fotku starou několik let, kterou má patrně velmi rád, protože ji zveřejňuje opakovaně. K jeho velké smůle jsem měl dnes na sobě světlý šedý oblek, nikoli černý, jak se může každý, kdo chce, přesvědčit na videozáznamu (záznamy všech zasedání jsou k dispozici na webových stránkách EP).

        Idnes sice použil dnešní fotku, ale bůhvíproč mám na snímku jako jediný z vyfotografovaných osob v plénu rozmazaný obličej. Patrně proto, že při ostrém záběru by bylo jasné, že nespím.

         Dnes jsem byl mj. na dvou tříhodinových slyšeních komisařů a vystupoval jsem ve španělštině na slyšení designovaného komisaře pro energetiku a klimatické změny Miguela Caňetea. Včera jsem se účastnil tří tříhodinových slyšení (každé slyšení trvá tři hodiny, nejen to Jourové), na kterých jsem také vystupoval, a poslední skončilo ve 21 hodin. To ale novináři čtenářům neprozradí.

        Ještě se vrátím k Jourové, kterou podle českých novinářů europoslanci grilovali kvůli Babišovi. Ve skutečnosti ohledně Agrofertu padla jediná otázka, kterou položila italská europoslankyně. Většina otázek se týkala ochrany spotřebitelů, lidských práv a zejména práv žen. Věra Jourová ve svém vystoupení neoslnila, ale také nebyla horší než kdysi Vladimír Špidla

        Tak to s českými novináři bývá, pravda je pro ně záležitostí zcela vedlejší. Názor Miloše Zeman na novináře je ve většině případů naprosto přesný, a já ho na základě svých zkušeností sdílím.

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama