PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2014 2:51:21

Poděkování

Poděkování

Důvěra za důvěru

 Vážení voliči,

díky Vám doufám skončilo mých pět let pobytu v mediálním pekle. Zdálo se, že proti svévoli mediálních mágů se nelze bránit. Dlouhou dobu se mi to jevilo tak, že jsem se svými problémy zůstal sám, ale mýlil jsem se. Stovky lidí po celé republice mi psaly dopisy, spousta příznivců mě při náhodných setkáních oslovovala s přáním, abych vydržel, že mi věří, že jsem člověk na svém místě. Byli jste to Vy, řadoví členové strany a sympatizanti, žádné tzv. elity. Díky Vám mohu nastoupit potřetí dráhu evropského poslance. Chtěl bych, aby bylo jasné, že jste se ve mně nemýlili, a proto v dalším období budu věnovat větší pozornost komunikaci s Vámi. Věřte mi, že Vaše důvěra, která mne vynesla ze čtvrtého místa do Evropského parlamentu, je pro mne závazkem.

Mé poděkování patří také těm, kteří byli po dlouhou dobu mým jediným spojením s Vámi, a to vydavatelům a novinářům Parlamentních listů. Parlamentní listy, které umožňují publikovat přímé a nezkreslené sdělení, zachraňují u nás čest novinářského řemesla.

Těším se na výměnu názorů s Vámi a přeji Vám hezké léto.


S pozdravem a s díky



Miloslav Ransdorf

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama