PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2014 13:38:56

Včera večer mi přišel dotaz,

Včera večer mi přišel dotaz,

který ze sekce otázek do rána zmizel. Naštěstí jsem ho měl uložený a odpovídám na něj, protože to pokládám za důležité.

 18. 2. 2014 21:53:44 - Krakonošovo

Soudruhu, není vám stydno?!

Zavraždili jste paní Horákovou. Soudružka Semelová si její jméno bere do huby. Není vám hloupé, jako představiteli organizace vrahů, se objevovat mezi slušnými lidmi? Na vašem místě bych si už dávno koupil provaz. Ostatní soudruzi by vám s věšením jistě pomohli - zkušenosti máte!
Můj názor je ten, že smrt Milady Horákové nelze ničím ospravedlnit, je to justiční vražda a za sebe jsem se snažil tento postoj dát najevo tím, že jsem věnoval peníze na její pomník. Případ Milady Horákové je o to bolestnější, že tehdejší prezident republiky nereagoval na řadu žádostí o milost, a to i ze zahraničí. Milada Horáková byla vzdělaná, kultivovaná a čestná žena a podle svědectví Marie Švermová radikálně levicově orientovaná politička. Chtěla - podle Švermové - dokonce vstoupit do KSČ a Švermová jí to rozmlouvala.
Dějiny nezměníme, ale je třeba se z nich poučit. Třeba v tom, aby se vyloučilo zneužívání práva a institucí. 
Ještě malá poznámka: já jsem o Miladě Horákové nemluvil, nejsem předseda KSČM, nejsem členem ani ústředního, ani výkonného výboru a nepatřím k představitelům strany. Byl bych rád, kdyby Krakonoš směřoval své dotazy k osobám, o kterých píše, na jejich stránky tento dotaz kupodivu neposlal. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama