PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.09.2015 15:30:49 - vrx

Konstatování

Vážený pane Rannsdorfe, sledoval jsem dnešní OVM a je mi smutno. Proboha proč jste v tom pořadu vydržel účinkovat??? Vždyť vás psychopat Moravec ani jednou nenechal domluvit, skoro jako by se bál slyšet váš názor. Psychopata a NATOfila Stropnického nemá cenu komentovat! Měl jste se sebrat a k ostudě Moravce v průběhu pořadu odejít.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2015 18:47:47 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, odchod ze studia by byl přiznáním slabosti. Máte pravdu, že mě moderátor diskriminoval jak pokud šlo o množství času, tak pokud šlo o možnost dopovědět argumenty do konce. To ale přece není žádná novinka, jen moderátorská tradice od roku 1990. Na neseriózní jednání (nejen) moderátorů jsem zvyklý a počítám s ním. Navíc do Otázek Václava Moravce jsem nebyl pozván dlouhou řadu let a nechtěl jsem zahodit šanci konečně promluvit ve sledovaném politickém diskusním pořadu. I v tom malém časovém prostoru se mi podařilo vyjádřit, že uprchlická krize je umělý a řízený proces. Neměl jsem šanci říct, že tento proces je využíván k rozbíjení evropských národních států, a také to, že má- li EU fungovat jen jako výhrůžka a svěrací kazajka, je nejvyšší čas přemýšlet o budoucnosti ČR bez EU.