PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2015 13:59:06 - sikorovsky

pátá kolona

V parlamentu sedí pátá kolona Ruska. A Vladimír Putin je neschopný prezident, který izoloval svou zemi na mezinárodní scéně. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz to řekl poslanec a místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek. Co vy na to? Celý článek zde: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/V-parlamentu-sedi-pata-kolona-Ruska-Putin-je-neschopny-prezident-USA-jsou-nas-spojenec-nezpochybnujte-to-uctuje-Schwarzenberguv-mistopredseda-363889

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2015 0:41:57 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Vladimír Putin jako neschopný prezident? Ať si pan Marek Ženíšek přečte to, co jsem napsal na adresu jeho kolegyně a spolustraničky Langšádlové na stejné téma. Američané usilují o zničení každého, kdo si dovolí chovat se samostatně. Američtí zákonodárci dokonce připravili zákon, zaměřený na Putinovo svržení. Za dobu svého působení pomohl Putin tomu, že se HDP Ruska zvětšil dvanáctkrát. Kolikrát se zvětšil HDP ČR díky Miroslavu Kalouskovi a Karlu Schwarzenbergovi? Jsme, pokud vím, jediný stát ve Střední Evropě, kde je HDP pod úrovní roku 2008.