RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2010 18:12:00

ODS umožňuje sestavit si svůj program

ODS umožňuje sestavit si svůj program

Nemusíte pročítat celý volební program a dozvíte se to nejpodstatnější.

Občanští demokraté představili další novinky v kampani. První je možnost sestavit si svůj program pro sněmovní volby na webu http://www.ods.cz/. Další novinka je pro podporovatele ODS. Pro ty jsou na eshop.ods.cz zdarma k dispozici samolepky na automobily a plakáty na plot.

„Víme, že číst volební program jakékoliv politické strany je pro mnoho lidí těžké. Programy jsou dlouhé, málo čtivé, někdy až nesrozumitelné a jsou psány pro celé spektrum voličů. Proto jsme přišli s nástrojem, který má pročítání našeho volebního programu ulehčit. Všichni, kteří se chtějí něco dozvědět o návrzích, si můžou sestavit svůj vlastní program," říká volební lídr ODS Petr Nečas.

Na webu http://www.ods.cz/ je k dispozici formulář. Tam stačí zadat jméno, e-mail, věk, pohlaví, zaměstnání, rodinný stav, ve svém volnu, zdali jste aktivní/pasivní, bydliště - město/venkov a největší problém, který vás pálí. Pak už jen stačí zaškrtnout políčko se souhlasem se zpracováním údajů a odeslat. Okamžitě se zobrazí program ušitý na míru voliči a zároveň se odešle do e-mailu.

„Výhody? Ušetříte čas, nemusíte pročítat celý volební program, který má skoro pět desítek stran a dozvíte se to nejpodstatnější ze všech našich návrhů, které se můžou týkat přímo vás," dodává volební lídr ODS Nečas.

Takový nástroj nemá žádná jiná politická strana a ODS věří, že si voliči díky tomuto nástroji na webu přečtou program. Navíc kdokoliv bude chtít například své kamarády upozornit na volební program, může formulář vyplnit za něj a zaslat mu ho na e-mailovou adresu.

ODS dnes také prostřednictvím svého e-shopu nabízí podporovatelům zcela zdarma nálepky na auta a plakáty na ploty. Obsahují text jako „Jezdím vpravo, volím ODS", „Nejedu v tom s Paroubkem", „U nás není Paroubkovo" nebo „Pracovní místa, nízké daně, proti dluhům".
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama