RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2010 19:37:00

Vyzývám ČSSD: Začněte už konečně číst návrhy zákonů

Vyzývám ČSSD: Začněte už konečně číst návrhy zákonů

Řeč na 75. schůzi PSP ČR, 10.3.2010

Vážená paní předsedající, vážené paní poslankyně, páni poslanci, dámy a pánové, navázal bych na vystoupení pana předsedy poslaneckého klubu České strany sociálně demokratické, poslance Sobotky, a chtěl naopak vyzvat poslance sociální demokracie, aby začali návrhů zákonů konečně číst, aby se nevymlouvali na vládu, protože i podle ústavy za zákony, za jejich schvalování, nese odpovědnost Parlament ČR, jeho dvě komory a členové těchto komor, nikoliv vláda. Takže velmi prosím, pracujte. Berete za to mzdu, nikoliv nízkou.

Čtěte zákony a pak tady nepředvádějte vždy trapnou truchlohru, jako jste předvedli u mateřské, nebo jako jste předvedli u tzv. zaměstnaneckých benefitů, že jste si nevšimli, o čem hlasujete. Takže bych chtěl vyzvat i předsedu rozpočtového výboru pana poslance Sobotku, aby proboha už konečně začal návrhy zákonů číst!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama