TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2010 16:25:00

Výzva osobnostem veřejného života k aktivizaci mladých občanů

Výzva osobnostem veřejného života k aktivizaci mladých občanů

Více než 30 osobností veřejného života na webu TOP 09 otevřeně vyjádřilo svou podporu straně TOP 09.

Více než 30 osobností veřejného života na webu TOP 09 otevřeně vyjádřilo svou podporu straně TOP 09. Prakticky každý den se v tisku objevují další a další příslušníci společenských  elit, které se hlásí k volbě pravice. Je to dobře, ale je to málo.

V současné předvolební době a z hlediska dalšího směřování českého státu je potřeba tuto víceméně pasivní podporu přetavit v aktivní. Všechny počiny, včetně klipu „Přemluv bábu…“ jsou třeba. Každý malý, na první pohled i nevýznamný aktivizační krok, se může v konečném součtu hlasů jevit jako zásadní. I vzhledem k náladám mezi mladými voliči, kteří zásadně odmítají, aby ostatní generace žily na jejich úkor, je třeba zejména aktivizovat prvovoliče a naše mladé spoluobčany.

Mladá generace, která není postižena atmosférou normalizace komunistického režimu, je orientována směrem k samostatnosti a schopnosti se postarat o sebe, aniž zadluží stát (tedy také sebe). Nejsou potřeba videa, která přemlouvají „bábu“. Jsou potřeba videa, která přemluví všechny kamarády a kamarádky, aby se dostavili k volbám.

Vyzýváme proto všechny pravicově orientované elity veřejného života v Česku, aby ještě v tomto posledním předvolebním týdnu pomohli váhou svých osobností k aktivizaci mladých obyvatel a jejich přitáhnutí k volebním urnám.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama