TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2022 8:39:00

Zdeněk Šarapatka kandiduje do Senátu za TOP 09

Zdeněk Šarapatka kandiduje do Senátu za TOP 09

Výkonný výbor TOP 09 dne 26. května oficiálně schválil Zdeňka Šarapatku jako svého kandidáta do Senátu. Český publicista a bývalý člen Rady České televize se bude ucházet o přízeň voličů v obvodu Mělník.

„Útoky Babiše a proruského Hradu s SPD na Senát potvrzují jeho obrovský význam. Nejen coby hlídacího psa občanů nad zpackanými zákony a ochránce regionálních zájmů voličů. Má také ústavní páky zabránit  orbanizaci  země a proruské velezradě. Nebezpečná doba vyžaduje odvahu a bojovníky. Volit do Senátu „šedé myši“, jejichž budoucnost je jejich minulost a krédem věčné ústupky, je hazard s našimi osudy. Jsem bojovník.  Zlu se nesmí ustupovat,” říká Šarapatka.

„Za rohem je válka. A zítřky nejisté. Vzletné fráze a plané sliby zemi nepomůžou. Senátor v zákrytu je drahý zadarmo. Jsem z první linie. Včera jsem bránil nezávislost České televize a za všechny slušné čest u soudů s Milošem Zemanem. Můj cíl má zásady. Senát je cesta, když selžou poslanci a prezident zkouší být monarchou. Když stát zamíří do pekel. Senátor nesmí být papaláš. Ale obránce i útočník. Za voliče. Za občana. Za demokracii. Za svobodu,” uzavírá Šarapatka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama