Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2014 18:52:21 - Lojzo

Amerika vyvraždila indiány a my jsme pro ně rasisti!?

Vážený pane Okamuro,nemyslíte si že když naši politici oslovují občany kteří protestují proti cikánům kteří se nepodřídí našim zákonům a kteří parazitují na naší společnosti,že jsou ,,RASISTI,, tak že jsou naši politici stejně nevzdělaní jako pí Albrightová,neboť kdyby se cikáni zapojili do majoritní společnosti,přijali zákony a pracovali by,že by se občané nebouřili proti nečinnost vlád v této republicei a jejich obhahajobě cikánů kteří k nám přišli z Balkánu a Slovenska,ale ne jako političtí emigranti,ale jako imigranti kteří jsou oproti majorizě chráněni na úkor nás!?S pozdravem a velkým úspěchem v příštích volbách frosendorf@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2014 18:30:38 - Tomio Okamura
V mnohém s Vámi naprosto souhlasím - možná bychom mohli doplnit, že apartheid, tedy rasová segregace, byl zrušen v jižních státech USA někdy v šedesátých letech a organizace typu Ku-klux-klan v naší zemi nikdy nebyly. Češi jsou velmi tolerantní národ, cizinci a obecně jiné rasy nám nevadí. Problém nastane pouze tehdy, pokud je nějaká skupina viditelně na obtíž. A samozřejmě rasista není člověk, kterému vadí parazitující spoluobčan. Protestovat proti něčemu takovému je naprosto normální.