JUDr. Stanislav Křeček

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2011 12:13:35

Situace se rozhodně zlepšila

Situace se rozhodně zlepšila

Budiž příslibem lepších časů v r. 2012!

Petr Čornej v knize První pražská defenestrace ( Havran s.r.o. 2010,) na straně 27 píše: „Druhý mezník představoval rok 1413, kdy Václav IV nečekaně jmenoval staroměstskou radu….Noví konšelé svého postavení okamžitě využili (či spíše zneužili) k vyřizování starých účtů. Dne 2. listopadu 1413 přikázali popravit Johanka Ortlova, řečeného Domšík, a Čeňka kráječe, kteří ve staroměstské radě zasedali nepřetržitě od r. 1408. Byla to vůbec první poprava radních v dosavadních dějinách pražského souměstí, nikoliv ale poslední. Zanedlouho se stal tento způsob řešení vnitropražských problémů téměř normou“.

Situace se od té doby rozhodně zlepšila. Někteří pražští konšelé zvolení v předcházejících volbách (z nichž někteří zde zasedali nepřetržitě…) klidně, bez zkřivení vlásků odcházejí a ještě tvrdí, že budou rasantní opozicí ...

Budiž to příslibem lepších časů v r. 2012!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama