Jiří Robinson Roup

Hodnota našich cílů, se odvíjí od použitých prostředků.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2020 14:32:59

Ondráček najiždí na jednosměrný Okamura Facebook

Ondráček najiždí na jednosměrný Okamura Facebook

Mazání nebo blokování příspěvků, to je doména okamurovců, ale nevyhýbají se jí ani komunisté.

Ten post nijak nevybočoval z nenávistných a bolestínských postů komunisty Ondráčka. Tentokrát se přiživoval na nedostatku personálu v trutnovské porodnici a problémů s tím spojených.

„Přátelé,

vím, že politik slibem nazarmoutí a papír snese vše, ale...

Víte o tom, že pan radní pro zdravotnictví si Zdravý kraj představuje tak, že dovolil zavřít poslední porodnici v okrese Trutnov a vědomě tak porušuje nařízení vlády č. 307/2012 Sb., která pro gynekologii a porodnictví stanoví dojezdovou dobu 35 min. Víte o tom, že před Sameťákem měl okr. Trutnov 4, resp. 3 porodnice? To opravdu nikomu nevadí, že tímto jsou na ohroženy na životě nejen matky rodičky, ale i jejich dítě?

Zamyslete se nad tím dříve než půjdete v pátek nebo v sobotu k volbám. Děkuji i za případné sdílení.“

Silná slova o snaze destruovat trutnovskou porodnici komentoval bývalý náměstek pro zdravotnictví kraje Aleš Cabicar.


„Váš příspěvek je patrně poznamenán značnou předvolební nervozitou, což možná i chápu, a jsem s hlubokým podivem, že si dovolujete při znalosti věci, kterou máte, neboť jsme situaci v trutnovské gynekologii a porodnici spolu několikrát diskutovali, takhle lživě informovat. 

Takže ještě jednou - nikdo a už vůbec ne já se nesnaží o nějakou destrukci trutnovské porodnice. Situace vznikla proto, že jsme během 2-3 dnů přišli o 3 plné lékařské úvazky, a to z osobních důvodů lékařů, na tomto oddělení a i přes veškerou snahu ředitele Procházky, který oslovil s velmi dle mého soudu atraktivní a zajímavou nabídkou přímým dopisem takřka 500 lékařů a lékařek z oboru gynekologie - porodnictví, se nepodařilo zatím tyto 3 úvazky plně nahradit. 

V tomto týdnu se osobně jedou do nemocnice podívat a jednat další dva lékaři, alespoň mne tak dnes informoval pan ředitel. Věřím, že situace bude pro budoucí maminky z Trutnovska vyřešena uspokojivě, a porodnice dál bude fungovat ke spokojenosti nás všech.“

Snaha parazitovat na současných problémech se zajištěním personálu v trutnovské nemocnici přitáhla pozornost i nekomunistů, většinou se ale jejich příspěvky obratem vytratily. Není zřejmé, zda se mazáním nepohodlných příspěvků zabývá sám pan Ondráček nebo si platí šikovného asistenta. Zjevně mu ale učaroval Okamura Styl, tedy smazat, zablokovat. Co nevidím to není. Až volební výsledky ukáží, nakolik je tato technika ještě funkční.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama