Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2022 22:06:34

Putina porazíme, jen pokud budeme postupovat tvrdě

Putina porazíme, jen pokud budeme postupovat tvrdě

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí Ursuly von der Leyen, že EU začne financovat zbraně pro Ukrajinu

Vítám rozhodnutí předsedkyně EK Ursuly von der Leyen, že Evropská unie začne financovat zbraně pro Ukrajinu, zavře evropské nebe Rusku, včetně letadel vlastněných oligarchy, a také uvalí sankce na režim běloruského diktátora Lukašenka, který je spojenec Vladimira Putina.

Jsem rád, že evropské vedení dělá podobné kroky, které již Česká republika učinila v posledních dnech, kdy jsme uzavřeli letecký prostor pro ruská letadla a záhajili boj s dezinformační kampaní a hybridním působením Ruska na našem území.

Západní státy v posledních dnech ukazují nebývalou jednotu, a to je jedině dobře. Vladimira Putina porazíme, pouze pokud vůči němu budeme postupovat tvrdě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama