Miroslav Kmínek

Pusťte nás ke kormidlu! Poplujete správným směrem!
  • Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2012 11:17:40

Piráti vyplouvají do bouře voleb v Pardubickém kraji

Piráti vyplouvají do bouře voleb v Pardubickém kraji

Pardubice – 22.7.2012 – tisková zpráva KS Pardubický kraj České pirátské strany

 Česká pirátská strana, která je v posledních měsících známá především svým odporem a následným mezinárodním úspěchem proti dohodě ACTA, se v Pardubicích zúčastní podzimních krajských voleb.

Naším hlavním úkolem v krajských volbách je představit a vysvětlit voličům, co je otevřené hospodaření v našem pojetí. Všude se dnes skloňuje transparentnost, politické strany tvrdí, jak jsou transparentní a otevřené, ale ve skutečnosti je to pro ně pouze slovo. Pirátská strana má otevřený účet na svých webových stránkách, kde si každý může prohlédnout naše příchozí i odchozí platby včetně průhledných měsíčních výkazů a stejně tak budeme usilovat, aby nejen politické strany, ale i všechny organizace, které jsou placeny z našich daní měly povinnost takto otevřený systém zavést. Mnoho lidí si stále myslí, že Česká pirátská strana nemá jiný program nežli omezení práv autorům,což je velmi zkreslená interpretace. Pokud se ovšem občan podívá na náš program, zjistí, že jsme nestrávili rok pouze na ulicích s vlajkami, ale průběžně pracujeme na všech programových bodech od průhledného financování přes sociální služby až po dopravu a infrastrukturu.

Kampaň v pardubickém kraji bude startovat koncem srpna a bude obsahovat především regionální témata.

Krajský program: - https://www.pirati.cz/regiony/pardubicko/program2012

Kontakty:

  • Miroslav Kmínek, lídr pirátské kandidátky v kraji, miroslav.kminek@pirati.cz
  • Pavel Prchal , místopředseda kraje, prch@seznam.cz
  • Pavel Štěpánek , zástupce pro Chrudimsko, stepus@seznam.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama