Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2012 16:02:00

Neustále kolabující registr vozidel - konečná pro ministra Dobeše

Neustále kolabující registr vozidel - konečná pro ministra Dobeše

Nově spouštěný registr vozidel, pokud jej tak lze vůbec nazývat, je blamáží kolosálního charakteru a pomalu ale jistě se stává symbolem neschopnosti Nečasovy vlády.

Po svém dalším dnešním kolapsu už připomíná spíše pacienta na jednotce intenzivní péče, který lavíruje mezi životem a smrtí. Jakkoliv je to bizarní přirovnání, zřejmě žádná jiná situace stav registru vozidel v jeho nové verzi lépe nevystihuje.

Nejsmutnější na tom všem je, že za celou tuto blamáž platí vysokou cenu především občané. Vyzývám celé vedení ministerstva dopravy, včetně ministra Dobeše, aby okamžitě rezignovalo na své funkce. Pokud tak neučiní sami, k čemuž by jim měla velet jejich odpovědnost, musí tak učinit premiér Nečas. Nepamatuji si větší ostudy a i na Nečasovu vládu je toto ostudný počin.

Zároveň očekávám, že dosud zveřejněnými pochybnostmi okolo celé zakázky se začne zabývat i policie.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama