Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2023 20:36:00

Evropa to už nezvládá a masová migrace vítaná není

Evropa to už nezvládá a masová migrace vítaná není

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci.

 Krátce po návratu z pracovní cesty z Korejské republiky příležitost posílit vztahy mezi Českou republikou a Itálií.

Na pracovní snídani jsme s Vojtěchem Munzarem přivítali předsedu meziparlamentní skupiny přátel České republiky z italského parlamentu  Nazario Pagano.

Spolu s velvyslancem Itálie v ČR Maurem Marsili, předsedou Camera di Commercio e dell'Industria Italo-Ceca Danilem Manghim a poradcem italského ministra financí Aldem Amatim jsme hledali cesty, jak posílit ekonomickou spolupráci, posílit vzájemné studentské výměny a prosazovat v EU společné zájmy.

Dotkli jsme se i problému s nezvladatelnou migrací do Itálie. Shodli jsme se, že to není problém jen Itálie, ale že se bude přelévat do dalších zemí včetně bezpečnostních důsledků. Převaděčství je byznys, proti kterému se musí bojovat. Prvotní je, aby evropští lídři řekli dost, Evropa to už nezvládá a masová migrace vítaná není!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama