Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2023 12:46:00

Jako politik jsem pro blaho, svobodu a zdraví našich lidí

Jako politik jsem pro blaho, svobodu a zdraví našich lidí

Nedělní zpověď na svém veřejném facebookovém profilu.

Můj tatínek (87) mi neustále říká, že se mnou sice souhlasí a že v tom, co říkám, co dělám a čemu věřím, mám určitě pravdu, ale zdali by nebylo lepší se aspoň trošku mírnit…

Chápu, má své životní zkušenosti. Jenže taková já nejsem. Přece nebudu své názory dávkovat. Člověk buď pravdu říká, nebo ne. Cokoli mezi tím je jen účelové uhýbání, někdy manipulace a občas i lež.

Každý z nás jednou stane před soudem nejvyšším, někteří tomu říkají soud Boží. Nevím, za jak dlouho to bude, ale chci tam jednou stát zpříma. To je přece to, na čem nejvíc záleží. A já se nestydím za svoje názory, činy a rozhodnutí, které jsem v životě udělala, i když to někdy nebylo lehké.

Nejsme tu na světě jen sami pro sebe, jsme tu i pro druhé. Vždy jsem proto měla a mám na srdci i na paměti, že tu jsem pro své syny, pro svoji rodinu a pro lidi ze svého okolí. Tomu širokému okolí se říká národ, ale to už zní až moc pateticky.

Prostě že tu jako politik jsem pro blaho, svobodu a zdraví našich lidí. Tak to mám nastavené. Snad to jednou bude u té poslední soudní stolice stačit…

Vaše Zuzana

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama