Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2023 9:12:21

Nápis na Koterovské vyhlídce v Plzni přesně vystihuje stav ČR

Nápis na Koterovské  vyhlídce  v Plzni  přesně  vystihuje  stav ČR

„Píše se rok 2023. Republice vládne Fialova pětikoalice.

 

Rapidně se zhoršuje život obyčejných lidí, ceny všeho vylétly strmě nahoru. Je druhý rok války mezi Ruskem a Ukrajinou podporovanou EU, NATO a Amerikou. Celkově je tendence elit zmanipulovat lidi ke svému prospěchu. Lež jako způsob života nahradila  pravdu. Nezapomeňte  zrodili  jste se ke svobodě“.

       To  jsou slova  zveřejněna na kovové tabuli, jež je součástí před pár dny  instalovaného monumentu, tyčícího se na Koterovské vyhlídce v Plzni.

https://plzenska.drbna.cz/galerie/page/13242-dezopomnik-na-oblibene-vyhlidce-hnul-lidem-zluci-sochu-andela-doprovazi-prapodivne-texty-plne-chyb/29619.html?fbclid=IwAR1R63JR8vQ4qGsRCpVLshOPUkWzcshwg8f318jsVoB-Q6MoQvs8ZMifTXs#picture

https://cnn.iprima.cz/pomnik-415851?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

      Zatímco  normální občané  berou uvedený text   především jako vyjádření, konstatování současného stavu naší společnosti, pro tamní media a pro představitele  stran vládnoucí politické  reprezentace   představuje  sdílení pořádný šok. Není tak divu, že  v titulku  článku  Plzeňské  drbny  informující o této „kauze“   je uvedeno  „Dezopomník  na oblíbené vyhlídce hnul lidem žlučí“ nebo „ sochu anděla doprovází  prapodivné texty o NATO a EU“ .

  Překvapením není  proto ani superrychlý  zásah  příslušného  plzeňského obvodu  , na základě kterého  do konce týdne dojde k odstranění nejen „ doprovodného textu“ , ale i k  úpravě textu s „mecenáši“. V době kdy je každodenně  praktikována  cenzura slova  a  přibývá občanů, kteří jsou soudně perzekuovaní  za své, pro vládní lůzu nepohodlné názory, nejsou tedy rychlá protiopatření žádným překvapením.

    I na tomto, zatím posledním případu je zřejmé, že král je nahý. Odstraněním nápisu dojde pouze k odstranění pravdy, dojde jen k morálnímu hyenismu současné vládní moci, kdy  pár neschopných  si vládne pro sebe a vyvolené, aniž by je zajímal národ a za dva roky dokázal zničit ČR.  Celá „kauza“ je tak dalším malým dárečkem  v době kdy si připomínáme 105. výročí vzniku Československa .

    Zkusme  na  závěr brát celý případ i z pozitivnější stránky,  Kdo ví, zda současný vládní mafiánský režim  „neudělá“  z uvedeného  místa   místo pro současný disident, upozorňující  na současnou vládní  totalitu, která svým diletantstvím a zaprodaností Západu přivádí stále více občanů do chudoby a beznadějné situace a navíc svojí krvežíznivostí zatahuje ČR  do další eskalace světového válečného   napětí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama