Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2023 9:22:49

Ministryně války Černochová tropí další hlouposti

Ministryně  války Černochová  tropí další  hlouposti

S příchodem nového měsíce, listopadu, kabinet ministryně války Černochové posiluje o dalšího „experta“.

    Tím není nikdo jiný než bývalý  ministr obrany SR  Jaroslav Naď, který za svoji   politickou karieru stihl vystřídat  tři politické  strany, což je jev, který je i v českých poměrech  bohužel zcela normální, stačí si  jen projít seznam současných poslanců pravicových stran.

   Děje se tak v době , kdy vláda tahá z kapes občanů  další peníze, kdy  díky nedávno schválenému  tzv. konsolidačnímu  balíčku budou  naši občané v příštích  letech  oškubáni  o  další desetitisíce Kč ročně.

      Ponechme stranou, v které hlavě se zrodil tento šílený nápad.  Jako by v ČR nebylo dost politických odpadlíků, kteří v minulosti všemi způsoby podlézali velkému bratru ze  Zámoří. Každopádně  politické angažmá slovenského  „vysloužilce“   pomyslně  oceňovaného  za nadstandardní rozvoj slovenské vojenské spolupráce ve prospěch  USA  plně zapadá do současného agresivního militantního kurzu nejenom  Černochové v čele  silového ministerstva , obrany ČR , ale  české vlády  jako celku .

   Do válečného kurzu, který  zatím  vláda ČR přes  zesilující  odpor  veřejnosti  tvrdě prosazuje. Na rozdíl  od  většiny slovenských občanů, kteří   exministra obrany  SR Jaroslava Nadě  zrovna v oblibě neměli, viz  jeho vystoupení,  v té době s pověřeným  ministrem zahraničních věcí SR Rastislavem  Káčerem v Michalovcích, kde na průběh  diskuse musely dohlížet bezpečnostní složky.

https://www.noviny.sk/slovensko/762915-vypiskali-kacera-a-nada-v-michalovciach-museli-na-priebeh-diskusie-dohliadat-bezpecnostne-zlozky?fbclid=IwAR1xf5vP3YvgxliwlQGCGh3KTf9S8MD309oIeoJZdtur4T4ZJW7oqt6yw1U

Jaký bude jeho přínos pro naši republiku  ukáže čas .  Osobně se domnívám , že  v osobě  nového poradce  na ministerstvu obrany   dochází k posilování   poradního týmu našeptávačů  Jany Černochové,  s cílem nadále  udržovat  „vylepšovat“    bezmeznou pomoc   současnému vládnímu  ukrajinskému fašismu na úkor našich občanů, stejně jako prosazování dalších nákupů vojenské techniky, které budou prvotně určeny pro potřeby NATO, nikoliv k zabezpečení naší obrany, pokračovat  tak v další   kolaboraci  s NATO  a plnění  jeho příkazů.

  Pokračovat v politice, která je v ostrém kontrastu s novým kurzem  politiky  sousedního  Slovenska, kde  s příchodem  staronového premiéra Roberta Fica  dochází  k obratu v zájmu prosazování  pronárodního, vlasteneckého a protifašistického směřování Slovenska, v zájmu jeho občanů,  kdy  již  první kroky nového  slovenského vládního kabinetu  způsobují   „vyrážky“   nejen  naší  české pětidemoční  vládní  tlupě, ale  i samotné předsedkyni  Evropské komise,  pozvolna se  rozpadající  EÚ,  Ursule von der Leyenové.

   K nejdivočejším  a absurdním nápadům naší vlády se kterými se roztrhl v poslední době pytel, nejenom tedy k nejčerstvější  armádní  personální posile,  přidávám  na závěr jeden z mnohých galantních , a tedy bez politické korektnosti,  citátů   ex- prezidenta  Miloše Zemana.  „ Mám pocit, že sleduji divadelní hru, kterou napsal idiot  a kterou  režíruje kretén“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama