Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2023 8:01:31

Zdá se, že samolibý premiér Fiala zcela zdráv ještě není

Zdá se, že samolibý premiér Fiala zcela zdráv ještě není

Fialova vláda již bezmála dva roky provokuje občany a dále štěpí společnost.

Události posledních dní nasvědčují, že ve vládním  asociálním kurzu se nic měnit nebude.  Fialovy zdravotní potíže započaté po jeho skončeném předrahém africkém turné za peníze daňových poplatníků zřejmě budou déletrvajícího charakteru.Nasvědčuje tomu další z jeho nepovedených výroků, kdy na tiskovce vlády k chystané stávce 27.11.2023  prohlásil  "Tuto konfrontační politiku odbory mají prakticky od nástupu naší vlády,"  Pokud by byl premiér Fiala zcela zdráv, pak by již  dávno   předal  bossovi odborů, „aspeňákovi“  Středulovi  bramborovou medaili ( z úsporných důvodů), za jeho dosavadní  vládní podporu  při devastace našeho státu. V realizaci vládní politiky spočívající ve vyhladovění veřejné služby a  znehodnocování financí občanů na úkor všestranné pomoci Ukrajině, včetně vyhazování desítek miliard korun ročně pro naši armádu v podobě nákupu amerických zbraní  v době, kdy náš největší „spojenec“ USA  s financováním konfliktu začíná mít problémy.

    Současný stav společnosti za dva roky vládnutí současné prozápadně směřované vlády samolibého  premiéra „Nutely“ zapříčinil, že poddaní přestávají býti  oddaní, začínají zlobit, stále více občanů naráží na pomyslné dno.

   Nedávno nám premiér vyslal jeden ze svých mnoha  jeho signálů, a sice něco o „Restartu ČR“. Pokud to bude v duchu předvolebních slibů typu  „Změna, které můžete věřit“, pak bude jen otázkou času, kdy občané pošlou tuto vládu předčasně na smetiště dějin.

   Podobou  skutečného restartu  by se mohl Fiala inspirovat od slovenského premiéra R.Fica, se kterým absolvuje v pátek 24.11.2024 společnou návštěvu v Praze. Říká se, že každá rada je drahá. A tak místo restartu našeho státu je pravděpodobnější následný  profesůrkův  rekondiční  lázeňský pobyt ve sponzorované Barmě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama