Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2023 10:36:39

Statisíce lidí nemusely zemřít

Statisíce lidí nemusely zemřít

9. duben 2022. Toho dne proběhlo vpravdě historické jednání, od kterého se odvíjí naprosto zbytečná smrt statisíců především mladých mužů, vojáků, Ukrajinců i Rusů, ale nejen jich, také tisíců a tisíců civilistů.

Bylo relativně krátce po ruské invazi na Ukrajinu a Ukrajina a Rusko byly blízko dohodě o mírovém řešení konfliktu. Britský premiér Boris Johnson však mír ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému „rozmluvil“, „nedovolil“, „zakázal“. Vyberte si! Nepochybně se souhlasem Washingtonu.

Střih. Čas oponou trhnul, jsme o rok a půl dál, zemřely mezitím statisíce lidí a Daily Express aktuálně píše, že britští diplomaté se nyní pro změnu chystají donutit Ukrajinu k jednání s Ruskem o ukončení konfliktu.

Karel Havlíček Borovský kdysi napsal: „Nechoď, Vašku, s pány na led, neboť mnohý příklad známe, že pán sklouzne a sedlák si za něj nohu zláme.“ Vašek nebo Volodymyr, vyjde to na stejno.

Jenže životy už těm statisícům mrtvých nikdo nevrátí. Někdo si na tom ale setsakramentsky impozantně namastil kapsu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama