Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2023 8:39:10

Ministře Jurečko, nějak se Vám to papalášství rozmáhá

Ministře Jurečko, nějak se Vám to  papalášství  rozmáhá

Dávno pryč jsou doby, kdy v popřevratovém období nejen z řad lidovců zaznívala každodenní kritika na manýry a papalášství osob patřící k vládnoucí garnituře.

 

Čas trhnul  oponou a onen nešvar,  jako rakovina se začíná  opět  šířit mocenským prostředím.

          Zatímco  ještě dnes  jsou media  plná  zpráv a informací o tragické události na Filozofické fakultě UK v Praze, resort traktoristy Janečky  nejenže pořádá  v onen hrůzostrašný   den večírek s rautem za 400 tisíc Kč, ale bujaré veselí pokračovalo  téměř do půlnoci, viz odkaz.

https://www.extra.cz/zpravy-nepochopitelne-chovani-jureckova-ministerstva-v-praze-masakr-oni-juchali-dokazuje-video-fdf58?fbclid=IwAR0Xx2Z1wLnXcTCC7Z42hq5TxD4OXMPmnNE0T3xlTSdMIPZ_ytWtj6sxaIU#dop_ab_variant=1222261&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

  Z podobného soudku je i případ z doby  nedávné, tzv.covidové. Muž ohlašující nejpřísnější opatření, tehdejší ministr zdravotnictví  Roman Prymula ( společně s J.Faltýnkem – ANO) káže občanům vodu a sám pije víno v jedné z vyšehradských restaurací,která dle přijatých opatření má být  navíc uzavřena.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/659071/prave-on-vyhlasuje-nejprisnejsi-opatreni-pod-rouskou-tmy-si-prymula-bez-rousky-vyrazil-do-restaurace.html

  Co  je dovoleno jednomu u druhého být  prostě nemusí a není ! Rakušanovo ministerstvo  dle  zpráv  svého nedávno vytvořeného oddělení  známé  jako KRYT, si je vědomo radikalizace nejen řadových občanů, ale dnes i pracovníků státní  a veřejné správy  představující zásadní problém, který může ohrozit běžné fungování státu a jeho  institucí, samospráv a dále urychlit   rozpad společenské soudržnosti.

     Co k uvedenému zjištění  KRYTu  ohledně radikalizace společnosti dodat ?  Nepřispělo  k uvedenému stavu také dvojí „měření“ jednotlivých případů  ? Těch  příkladů je opět víc než dost,  přibývají každým dnem a mnohdy k tomu přispívá sama hlava ministra vnitra.

   Možná by bylo vhodné položit si otázku, kdo ve skutečnosti ohrožuje   bezpečnost  našeho státu a jeho občanů.  Je to mainstreamem   dehonestovaný  aktivista  Ladislav Vrabel svými výroky o nákupu F-35, ,  nebo dvojka  k pohledání  ministryně  obrany  Jana Černochová a náčelník GŠ  Karel Řehka,  či samotný Pávek na Hradě s Fialou ve Strakovce ?   Jsou to více  přehlížené nenávistné výroky  řeporyjského  starosty  Novotného, nebo osob, kterým svoboda  slova není zaručena jako právě u Novotného  a čelí tak za své výroky trestnímu stíhání ?

  Bude  případ , kdy na plakátech jsou  Rakušan a Novotný vyobrazeni ve  vaku na mrtvoly,  posuzován  jako  podezření z výtržnictví, jak uvádí media,  nebo policie případ odloží stejně jako v případě vyvěšení plachty s Putinem  na budově ministerstva vnitra samotným Rakušanem ?

   Je zbytečné si pokládat otázku, jakým způsobem byl vyřešen případ  vnuka předsedy Senátu Miloše Vystrčila, který v říjnu l.r. vyhrožoval, že přinese do školy zbraň.

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/527217-vnuk-sefa-senatu-vystrcila-vyhrozoval-ze-prinese-do-skoly-zbran-pripad-resi-policie

  Dle posledních  průzkumů   klesla důvěry  Fialovy vlády  tak nízko, že  níže to již nejde. Spousta  občanů za uvedeného stavu právem  očekávala , že premiér ve svém vánočním projevu,  v němž se zaklínal několikrát slovem naděje nakonec sdělí, že onou nadějí pro občany  v lepší nadcházející rok  je  podání  demise současné vlády.

    Není  žádným  tajemstvím, že dny ukrajinského prezidenta  jsou sečteny a místem jeho  dalšího  pobytu se zřejmě stanou USA.  Zda  Zelenskyj   při „rozlučce“  s Ukrajinou využije opět „služeb“  českého státu  v podobě  vládního speciálu  Airbus není zatím samozřejmě známo.  Jeho společný  let  se členy naší  vlády  do země  zaslíbené, by mnozí naši občané ale jistě přivítali.

https://czechairforce.com/news/vladni-special-s-prezidentem-zelenskym-doprovodily-gripeny/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama