Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2024 21:19:00

Nenastal čas, aby byl ministrem někdo, kdo bude normálně fungovat?

Nenastal čas, aby byl ministrem někdo, kdo bude normálně fungovat?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Jurečkovi.

 Vyhořelí úředníci na úřadech práce, chybějící seznam náročných profesí, zpackaný zákon o přesčasech lékařů, zpožděné výplaty důchodů nebo chybějící valorizace minimálních mezd.

Nic z toho nestačilo k tomu, aby premiér ministra Jurečku odvolal.

V každé normální zemi by takový ministr musel skončit. Neexistuje jediná obec nebo město, kde by starosta mohl tolerovat takový šlendrián. Teď se k tomu všemu přidaly nedůstojné a hloupé lži a výmluvy o večírku mocných. Ani takto trapná situace nestačí k tomu, aby předseda vlády jednal.

A tak musí rezignaci zvažovat sám ministr. Je to jen další hra o čas? Dočkáme se dalších výmluv a mlžení? Nenastal čas, aby byl ministrem někdo, kdo bude normálně fungovat?

Začíná to být nesnesitelné. Je asi jedno, jak se pan vicepremiér Jurečka rozhodne. Důvěru a respekt stejně ztratil. Člověk, za kterého je jeho podřízeným hanba, už stejně jen dosluhuje. Uvidíme, jak dlouho to ještě vydrží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama